Pereiti prie turinio

Krepšelis

Jūsų krepšelis yra tuščias

Straipsnis: Kodėl šiltuoju sezonu taip norisi margų raštų?

Kodėl šiltuoju sezonu taip norisi margų raštų? - cutmyfashion

Kodėl šiltuoju sezonu taip norisi margų raštų?

Šaltuoju sezonu gatvėse karaliavusius vienspalvius sunkius paltus norisi palikti užmaršty. Bundant gamtai kyla nepaliaujamas noras įsileisti vasarą ir į savo spintas! Norisi daugiau lengvumo ir spalvų. Margi raštai — nesenstanti kiekvieno šiltojo sezono klasika, todėl savo garderobą tikrai verta paįvairinti jais puoštais drabužiais. Tokie rūbai yra tikra atgaiva akims ir itin paprastas būdas suteikti savo įvaizdžiui ryškesnių akcentų.

Marga suknelė — ikoniškas vasaros drabužis

Tikriausiai nėra ir nebus vasaros, kai margi raštai ir augaliniais motyvais puošti drabužiai nebus madingi. Juk šiltasis sezonas — puikus metas ir mums savo apranga labiau susilieti su pražydusia gamta. Gėlių motyvai, tropikus menantys ornamentai ar abstraktūs raštai kiekvienam įvaizdžiui suteikia žaismingumo ir gyvumo pojūtį. O marga suknelė metų metus išlieka tuo ikonišku drabužiu, bene puikiausiai atspindinčiu svajingą vasarišką nuotaiką. Todėl improvizuokite — įneškite naujų vėjų į savo garderobą, paįvairinę jį margais audiniais. Nesvarbu, ar drabužis margintas klasikinėmis nugesintomis spalvomis, ar jame — visa ryškių spalvų paletė, margas raštas stilių visuomet praturtina netikėtais akcentais.

Kaip vasaros metu išlaikyti dalykišką stilių?

Rinkitės neutralių spalvų drabužius, puoštus stilingais raštais, ir tikrai neprašausite. Juodos, pilkos, baltos ar smėlio spalvų suknelės atveria daugybę derinimo galimybių, be to, atrodo dalykiškai ir neiššaukiančiai darbinėje aplinkoje. Juodos ir pastelinės chaki spalvos marga vasarinė suknelė iš CUT MY FASHION — puikus pavyzdys, kuriame dera vasariškas lengvumas ir subtili elegancija. Margi raštai suteikia suknelei moteriškumo ir lengvumo, kurio taip norisi vasarą. Derinkite šią suknelę su klasikiniu švarkeliu, žemaauliais bateliais ar klasikiniais aukštakulniais ir oficialioje aplinkoje visada atrodysite stilingai.

Be to, šiais laikais vis labiau vertinami universalūs rūbai, kurie, parinkus skirtingus aksesuarus, gali sužibėti naujomis spalvomis. Ir ne veltui — argi ne puiku, kai tas pats rūbas tinka ir darbui, ir laisvalaikiui? Suderinta su basutėmis, stilingais akiniais nuo saulės ar skrybėle mūsų dizainerių sukurta marga suknelė įgaus visai kitą amplua. Judesių nevaržanti šifoninė suknelė, pasižyminti lengvu plazdesiu ir gracingumu, idealiai perteikia vasarišką nuotaiką. Tačiau dėl universalaus kirpimo ir midi ilgio ši stilinga suknelė Jums gali taip pat puikiai tarnauti ir kitais sezonais.

Kaip derinti margus raštus?

Margaspalviai raštai paprastai suteikia stipriausią ir ryškiausią akcentą visai aprangai. Jie atkreipia dėmesį, padeda išsiskirti iš minios ir suteikia įvaizdžiui gyvumo. Dėl šios priežasties dėvint margus rūbus kitoms aprangos dalims rekomenduojama rinktis neutralias spalvas, kurios sukuria puikų balansą. Pavyzdžiui, prie margos suknelės galite derinti vienspalvį klasikinį švarką. Kitu atveju, šalia margo drabužio pasirinkus languotas kelnes ar margumynais puoštą švarką, kyla grėsmė nesuvaldyti tiek daug skirtingų raštų bei spalvų — vietoj planuoto išskirtinio įvaizdžio gali gautis tikras chaosas. Norint išlaikyti elegantišką stilių ir nepasiklysti raštų pinklėse, vadovaukitės taisykle „mažiau yra daugiau“. Drabužiuose ieškokite skoningos eklektikos, o svarbiausia — to, kas tiktų Jūsų individualiam stiliui ir būtų pritaikoma įvairiose gyvenimo situacijose.

Įdomu? O gal būt norite įsigyti? Jei taip, spauskite čia: https://bit.ly/2S695Jp

Palikti komentarą

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Read more

Koks rūbas yra visapusiškai universalus? - cutmyfashion

Koks rūbas yra visapusiškai universalus?

Atsakymo ilgo galvoti neprireiks. Be abejonės — tai suknelė ir džemperis viename! Šio tipo drabužis yra vienas iš skubančio miesto stiliaus atributų ir tikras gelbėjimosi ratas tais rytais, kai „nė...

Skaityti daugiau
Vasara biure - cutmyfashion

Vasara biure

Kokią suknelę rengtis? 5 paprasti patarimai Saulėtomis dienomis mintys skraido padebesiais. Nesinori veikti nieko kito, tik dėvint bikinį siurbčioti „instagraminį“ vaisių kokteilį. Tačiau į darbą e...

Skaityti daugiau