Pereiti prie turinio

Krepšelis

Jūsų krepšelis yra tuščias

Straipsnis: Vasara biure

Vasara biure - cutmyfashion

Vasara biure

Kokią suknelę rengtis? 5 paprasti patarimai

Saulėtomis dienomis mintys skraido padebesiais. Nesinori veikti nieko kito, tik dėvint bikinį siurbčioti „instagraminį“ vaisių kokteilį. Tačiau į darbą eiti reikia, ir tenka nusileisti ant žemės. Oficiali apranga reikalauja profesionalumo, tačiau norisi jaustis komfortiškai ir per daug nesukaisti. Tad kokia suknele pasipuošti einant į biurą šią vasarą?

  1. Svarbiausia — balansas

Apranga — svarbi mūsų darbinio įvaizdžio dalis. Kalbant apie vasarinę biuro aprangą, svarbu atrasti balansą tarp profesionalumo ir komforto. Žinoma, vasaros tendencijų ignoruoti neįmanoma. Juk taip norisi pasipuošti trumpesne suknele ir atidengti kojas. Be abejo, trumpą suknelę galite dėvėti ir biure, tačiau vertėtų atkreipti dėmesį, kad ji atrodytų pakankamai dalykiškai. Vadovaukitės keliomis paprastomis taisyklėmis. Jei drabužis yra margo audino, ryškių spalvų, tegul jis būna klasikinio, neįmantraus kirpimo. Jei renkatės trumpą suknelę iki kelių ar vos trumpesnę, jos ilgį balansuos vienspalvis ar solidžių raštų audinys, klasikinės spalvos. Jei apnuoginate kojas, atsisakykite gilios iškirptės. CUT MY FASHION asortimente rasite chaki ir pilkos spalvų tiesaus kirpimo suknelių, kurios idealiai tiks Jūsų vasaros garderobui. Šios suknelės ne tik labai patogios, bet ir suteikia galybę derinimo variantų. Mėgstate minimalizmą? Modernus suknelės kirpimas pats savaime atrodys stilingai, tad galėsite per daug nesukti galvos dėl derinių. Jei norite  ryškesnio įvaizdžio, prie suknelės nesunkiai galėsite priderinti įvairiausius aksesuarus. Pavyzdžiui, stilingą akcentą suteiks perlais dekoruoti plaukų segtukai ar lankelis — tikrai sužibėsite!

  2. Jokių kompromisų patogumo sąskaita!

Vasarą pirmenybę teikite laisvesniems rūbams. Tai visiems žinoma taisyklė, tačiau tikrai verta Jūsų dėmesio. Juk vasarą mažiausiai norisi ieškoti kompromisų tarp patogumo ir grožio — yra kur kas malonesnių užsiėmimų, ar ne? Neaptemptos, laisvo silueto suknelės — vienas geriausių pasirinkimų. Jei visgi norite labiau išryškinti figūrą, įsigykite ties liemeniu surišamą ar parauktą suknelę. Šiltajam sezonui puikiai tiks suknelės, kurių viršutinė dalis šiek tiek aptempta, o nuo juosmens audinys laisvai krenta. Tai suteiks nevaržomos laisvės pojūtį ir komfortą, kurio taip norisi vasarą. Kaip vyšnia ant torto — lietuviško prekės ženklo CUT MY FASHION tamsiai mėlyna suknelė su kišenėmis, kurios yra dar vienas liudijimas, kad stiliuje įmanoma suderinti patogius sprendimus ir eleganciją!

  3. Rinkitės nesiglamžančius audinius

Nesvarbu, koks oras už lango, oficialioje aplinkoje norisi atrodyti tvarkingai ir dalykiškai. Žinoma, tai priklauso nuo kiekvienos įmonės, bet dažnai to ne tik norisi, bet ir reikalaujama. Aiškus siluetas ir tvirtos siūlės — tai ideali suknelė darbui. Vasarai rinkitės plonesnius audinius, tačiau svarbu, kad jie nesiglamžytų. Dažnai linas ir kiti natūralūs audiniai susirenka visus laurus kaip pati geriausia medžiaga karštoms dienoms. Vis dėlto oficialioje aplinkoje tai — ne pats tinkamiausias pasirinkimas. Lininiai drabužiai labai lengvai glamžosi, todėl kyla grėsmė net neįpusėjus darbo dienai atrodyti netvarkingai ir neestetiškai. Šiltajam sezonui rinkitės kokybiško audinio sukneles, kuriose yra ir natūralaus, ir dirbtinio pluošto. Tokios suknelės maloniai jaučiasi ant nuogo kūno, nealergizuoja odos, bet tuo pačiu idealiai išlaiko savo formą ir nesiglamžo.

  4. Nepamirškite rankovių

Paplūdimio stilių ir petnešėles palikite laisvalaikiui. Nusistovėjusios darbo aprangos etiketo taisyklės byloja, kad oficialioje aplinkoje reikėtų pridengti pažastis. Todėl nepamirškite rankovių, kad ir minimalių. Jei visgi norite dėvėti berankoves palaidines ar sukneles, pasinaudokite maža gudrybe — biure užsidėkite ploną megztuką ar švarką.

  5. Nesušalkite

Skamba paradoksaliai, tačiau ne paslaptis, jog peršalti įmanoma ir vasarą. Nors lauke kepina saulė, tačiau nuolat orą vėsinantis kondicionierius biure — klastingas prietaisas. Atėjus į vėsų biurą su trumparankove suknele jausitės gaiviai, tačiau po kurio laiko galite nė nepastebėti, kaip sušalsite. Todėl darbe turėkite švarką ar kardiganą ir, reikalui esant, sluoksniuokite drabužius. Vėsesnėmis vasaros dienomis verta prisiminti ir kitais sezonais pamėgtus drabužius. Lietuvoje su meile pasiūta CUT MY FASHION  suknelė kiek paaukštintu kaklu ir trijų ketvirčių rankovėmis puikiai pasitarnaus kelionei į biurą, kai ūžauja vėjai, o temperatūra nė kiek neprimena vasariško oro. Tačiau pakankamai plonas audinys ir laisvas suknelės modelis leis jaustis patogiai ir nevaržys judesių.

2 komentarų

Sveiki,
Esu apkuni moteris , labai noriu placiu kostiuminiu kelniu ir svarko, tokio kad deveti i darba, dirbu biure. Nusioirkti tokio neturiu sansu nes parduotuves siulo tik mazus modelius as XL kartais 2XL. Ar yra galimybe pasiuti?
Aciu

Elzbieta Polinska

Sveiki,
Esu apkuni moteris , labai noriu placiu kostiuminiu kelniu ir svarko, tokio kad deveti i darba, dirbu biure. Nusioirkti tokio neturiu sansu nes parduotuves siulo tik mazus modelius as XL kartais 2XL. Ar yra galimybe pasiuti?
Aciu

Elzbieta Polinska

Palikti komentarą

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Read more

Kodėl šiltuoju sezonu taip norisi margų raštų? - cutmyfashion

Kodėl šiltuoju sezonu taip norisi margų raštų?

Šaltuoju sezonu gatvėse karaliavusius vienspalvius sunkius paltus norisi palikti užmaršty. Bundant gamtai kyla nepaliaujamas noras įsileisti vasarą ir į savo spintas! Norisi daugiau lengvumo ir spa...

Skaityti daugiau
Laisvalaikio treningai – ne tik patogu, bet ir madinga - cutmyfashion

Laisvalaikio treningai – ne tik patogu, bet ir madinga

Dviejų dalių laisvalaikio treningai pelnytai grįžo į madą. Minkšta, švelni trikotažinė medžiaga ir neaptemptos sportinio stiliaus kelnės – daugeliui tai neatsiejama namų aprangos dalis. Tiesa, šiuo...

Skaityti daugiau