Pereiti prie turinio

Krepšelis

Jūsų krepšelis yra tuščias

Straipsnis: Vienas laisvalaikio komplektas visiems vasaros nuotykiams.

Vienas laisvalaikio komplektas visiems vasaros nuotykiams. - cutmyfashion

Vienas laisvalaikio komplektas visiems vasaros nuotykiams.

Vienas laisvalaikio komplektas visiems vasaros nuotykiams. Daug vasaros nuotykių — vienas laisvalaikio komplektas. Vasarai pagaliau atėjus ir į mūsų šalį, lepinamės šiltais orais, planuojame saulėtas dienas ir dėliojame nuotykius savaitgaliams, kurių nekantriai laukiame kiekvieną darbo dieną. Sulaukus jų, nesinori daug galvoti apie aprangą, poreikiai tuomet būna paprasti ir jau, atrodo, visiems gerai žinomi — stilius, komfortas ir prisitaikymas prie besikeičiančio oro.

Mes, cutmyfashion komanda, šiuos poreikius suprantame geriau, nei kas kitas, todėl nusprendėme imtis veiksmų ir rasti tobulą sprendimą. Naujausias mūsų kūrinys — pasirinktinai dviejų arba trijų dalių, kelių spalvų laisvalaikio kostiumėlis užpildys šiuos poreikius ir taps nepakeičiamas jūsų nuotykių vasaros kompanionas.

 

Į gamtą

 

Keliaujant į gamtą, svarbiausias aspektas yra visokeriopas patogumas — kad dieną būtų ne per karšta, o vakare jaustumėmės šiltai, jaukiai ir netaptume uodų taikiniu.

Miško žalios spalvos kostiumėlis — puikus kandidatas jūsų kelionei į gamtą. Dieną derinkite paprastus, kasdienius marškinėlius ir šortus, vakarop ant marškinėlių užsimeskite džemperį su gobtuvu, o atvėsus orui, šortus pakeiskite į kelnes ir mėgaukitės aktyviomis pramogomis, žaidimais ar šokiais prie laužo su judesių nevaržančia apranga.

Kadangi audinys tamsios spalvos ir lengvai prižiūrimas, jūsų poilsio netrukdys baimė išsitepti gamtos apsusptyje.

 

Prie jūros

Ką rengtis prie jūros, jei ne šviesų, dangiškos mineralų spalvos laisvalaikio kostiumėlį? Minkštas, švelnus ir malonus odai, džemperio ir šortų arba džemperio ir kelnių derinys atrodys stilingai vaikštant pajūriu ir suteiks jaukumo jausmą gulint paplūdimyje ir stebint mėlyną dangų.

Vakarui atėjus, džemperis su gobtuvu apsaugos nuo jūros vėjo, o kelnių kišenės taps puikiu būdu susišildyti rankas.

 

Mieste

Mieste vasaros savaitgalius dažniausiai leidžiame norėdami netrukdomi pasigrožėti saulės nutviekstais architektūriniais paminklais, pasivaikščioti mažomis, Italiją primenančiomis gatvelėmis ar lėtai pasivažinėti dviračiu su instagraminiu spalvotų gėlių krepšiu prie vairo. Tokioms mini atostogoms tinkamai apsirengti taip pat reikia — čia tobulai tiktų šviesus, subtilios rožinės spalvos treningas, kurį galėsite derinti su įvairaus stiliaus avalyne, lauko drabužiais bei aksesuarais, priklausomai nuo suplanuotos veiklos.

Kostiumėlio dizainas konceptualus, be jokių nereikalingų detalių. Šortų ir kelnių liemuo su gerai laikančia guma, o džemperis — laisvo stiliaus, todėl suteiks komfortą ir stilių bet kokiame miesto nuotykyje.

 

Vakarėliui namuose

Nors ir džiaugiamės pokarantinine laisve bei tuo, kad vakarėlius pagaliau galime rengti viešose erdvėse, kartais savaitgalį jaučiamės pasiilgę namų, todėl su artimų draugų kompanija verčiau renkamės linksmintis būtent šioje aplinkoje.

Kadangi namuose būtinybės puoštis nėra ir norisi linksmintis patogiai, laisvalaikio kostiumėlis ir vėl tampa mūsų įvaizdžio pasirinkimu numeris vienas. Nedideliam paįvairinimui, kad vakarėlyje jaustumėtės šiek tiek kitaip, nei kasdien namuose, rinktinės ryškią treningo spalvą, kurios galbūt nesirinktumėte dienai namuose ar mieste.

Ar su kelnėmis, ar su šortais, raudonas cutmyfashion laisvalaikio kostiumėlis ne tik suteiks jums norimą komfortą, bet taip pat padės atrodyti išskirtinai ir drąsiai. Papildykite jį minimalistiniais, smulkiais aksesuarais ir jūs pasiruošusi namų fiestai!

 

 

1 komentaras

Laba diena,

noriu užsisakyti sau ir vyrui laisvalaikio kostiumus (treningus), gal kartais siuvate individualiai pagal mūsų išmatavimus? ačiū

Vaida Januška

Palikti komentarą

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Read more

Vasara stilingu ir komfortišku ritmu - cutmyfashion

Vasara stilingu ir komfortišku ritmu

Daugiau nei metus laiko gyvendami karantine, jau spėjome priprasti ir netgi pamilti namų stilių, kurį lengvai ir greitai išsinešėme į gatvę. Minkšti, jaukūs treningai, megzti kostiumėliai, sportinė...

Skaityti daugiau
Vasaros favoritas – stilingas kombinezonas - cutmyfashion

Vasaros favoritas – stilingas kombinezonas

Vasara bėga greitai, o iš jos norime spėti pasiimti viską. Besimėgaujant šiltuoju sezonu drabužių dėvime vis mažiau, renkamės vis trumpesnius rūbus, tačiau jiems esame ne mažiau reiklios. Svarbu, k...

Skaityti daugiau