Pereiti prie turinio

Krepšelis

Jūsų krepšelis yra tuščias

Straipsnis: Šventinis laikotarpis – komfortui ir džiaugsmui!

Šventinis laikotarpis – komfortui ir džiaugsmui!

Šventinis laikotarpis – komfortui ir džiaugsmui!

Miestuose ir languose vis dažniau sužimba Kalėdinės lemputės, rytus pasitinkame lyg Narnijoje...🙂 Šis laikotarpis – kažkas nepaprasto!  Regis, viskas, ko reikia – šiluma, komfortas, jaukūs pašnekesiai su draugais ir artimaisiais. Tačiau neilgai trukus, mus ir vėl įtrauks šventinis šurmulys, kelionės bei susitikimai. Vėl ieškosime puošnių suknelių, galbūt, aukštakulnių batelių...

O kas, jeigu šias šventes sutiktume dar truputį kitaip? Tai nereiškia – be puošnių suknelių. Tai reiškia – nevargindamos savęs papildomomis mintimis, kad turime atrodyti prašmatniai netgi važiuodamos pas tėvus ar artimus draugus, kur visada jaučiamės it namuose.

Todėl, artėjant šalčiausiam ir tuo pačiu jaukiausiam metų laikui, norime Jus įkvėpti „nepamesti“ šio laikotarpio magijos ir neužmiršti, kad šventės – visų pirma puiki galimybė atsipalaiduoti nuo kasdienio darbinio ar įpareigojančio stiliaus ir pasimėgauti laisvalaikio drabužių teikiamu komfortu.

cutmyfashion - laisvalaikio kostiumėliai moterims. Moteriški teningai kurie nenuvils Jūsų niekada. Tai aukštos kokybės treningai moterims, pasiūti ir pagaminti Lietuvoje, mūsų siuvykloje Vilniuje. cut my fashion - komforto stilius su tavimi.

Taip – būtent tokie mūsų spalvingieji laisvalaikio kostiumėliai. Vos per kelerius metus jie tapo tikri laisvalaikio stiliaus bestseleriai, leidžiantys gerai jaustis, pernelyg nesirūpinti savo apranga ir tuo pačiu atrodyti žavingai. Tobula šventinių dienų svajonė, tiesa? Kaip ir tai, kad tokia „laisve“ gera mėgautis ne tik išskirtinių progų metu.

Vos kelios minutės ir Jūs praktiškai pasiruošusi...

Tai yra viena iš priežasčių, lėmusi šių kostiumėlių populiarumą. Jie yra stulbinamai universalūs tuomet, kai to labiausiai reikia. Tiesiog čiumpate mėgstamiausios spalvos bei modelio kostiumėlį, keletą papildomų viršutinių drabužių ir jau už kelių minučių esate garantuota, kad Jūsų aprangos stilius – šiuolaikiškas, patogus bei vertas nuoširdžių komplimentų bet kokioje neformalioje aplinkoje.

Pavyzdžiui...

Laisvalaikio pasivaikščiojimams, Kalėdinių filmų maratonui, važiuojant pas draugus, artimuosius, nubėgti į parduotuvę kažko skanaus jaukiam vakarui su mylimuoju... Ar tiesiog Kalėdų rytą šokti į treningus ir bėgti prie eglutės! Progų vilkėti šiuos drabužius yra begalė.

Dar ir dėl to, kad jie ne tik stilingi, bet ir šilti...

Atraskite savo mėgstamiausią!

Nes ryškūs ar švelnių pastelinių tonų kostiumėliai padeda jaustis energingiau ir nusišypsoti tuomet, kai gamta beveik pusmečiui išeina užtarnautų „atostogų“. Juk žinome, kad kiekviena spalva turi savitą jos reikšmės apibūdinimą; kiekviena iš mūsų turime mylimiausią spalvą ar net kelias, su kuriomis jaučiamės lyg su antra oda, kuri (-ios) atspindi mūsų charakterio ypatybes ir įkvepia užkariauti pasaulį.🙂 Todėl visada stengiamės sukurti kuo daugiau skirtingų spalvų kostiumėlių, kad tikrai atrastumėte savo favoritę ir galėtumėte ją lengvai derinti kasdieniame stiliuje.

Ir mėgautis komfortišku laiku su širdžiai mielais žmonėmis. Nes...

Be patogumo – nė iš vietos!

Nesvarbu, kokių kūno formų esate, oversized kostiumėliai puikiai tiks kiekvienai moteriai. Modernus drabužių modelis užtikrina visišką judesių laisvę kasdienėse veiklose ir gražiai išryškina ar paslepia būtent tai, ką norisi. Lieknos moterys vilkėdamos mūsų kurtus kostiumėlius mėgausis madingu nevaržančiu stiliumi, o apkūnesnės jausis pagaliau atradusios tai, apie ką seniai svajojo. Šie drabužiai visam laikui paneigia įsitikinimus, kad didesnių dydžių moterims sunku suderinti komfortą ir patogumą netgi kasdieniame stiliuje.

Pabaigai, norime Jums, mielosios, palinkėti ne tik magiškų žiemos akimirkų, bet ir leisti sau šventiniame šurmulyje iš tikrųjų atsikvėpti po nelengvų pastarųjų metų bei kasdienių darbų. Juk ne veltui sakoma: „Laiminga moteris – laimingas visas ją sukantis pasaulis“. ❤️

Palikti komentarą

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Read more

Vasaros favoritas – stilingas kombinezonas - cutmyfashion

Vasaros favoritas – stilingas kombinezonas

Vasara bėga greitai, o iš jos norime spėti pasiimti viską. Besimėgaujant šiltuoju sezonu drabužių dėvime vis mažiau, renkamės vis trumpesnius rūbus, tačiau jiems esame ne mažiau reiklios. Svarbu, k...

Skaityti daugiau
Geidžiamiausias vasaros audinys – linas.  Kokie lininiai drabužiai madingi šį sezoną?

Geidžiamiausias vasaros audinys – linas. Kokie lininiai drabužiai madingi šį sezoną?

Vienas populiariausių, tačiau... Žvelgiant į šiandienos stiliaus tendencijas, akivaizdu – lininio audinio populiarumas auga maksimaliu greičiu. Tad nenuostabu, jog išgirdus apie šio pluošto drabu...

Skaityti daugiau