Pereiti prie turinio

Krepšelis

Jūsų krepšelis yra tuščias

Straipsnis: Geidžiamiausias vasaros audinys – linas. Kokie lininiai drabužiai madingi šį sezoną?

Geidžiamiausias vasaros audinys – linas.  Kokie lininiai drabužiai madingi šį sezoną?

Geidžiamiausias vasaros audinys – linas. Kokie lininiai drabužiai madingi šį sezoną?

  • Vienas populiariausių, tačiau...

Žvelgiant į šiandienos stiliaus tendencijas, akivaizdu – lininio audinio populiarumas auga maksimaliu greičiu. Tad nenuostabu, jog išgirdus apie šio pluošto drabužius skubame juos pasimatuoti jau mintyse. Visgi, svarstant įsigyti lininį drabužį, verta neskubėti ir atkreipti dėmesį ne tik į audinio kokybę, bet ir paties „rūbelio“ aktualumą: kaip dažnai galėsite juo pasipuošti. Juk nėra nieko blogiau, nei įsigyti šio puikaus audinio drabužį, kurio niekad nevilkėsite. Patikėkite būna ir taip, todėl...

  • Ieškant komforto, nepameskite stiliaus

Visos žinome, kad linas –  pralaidi orui, ekologiška, ilgaamžė, greitai džiūstanti, su laiku gražėjanti, alergijų nesukelianti bei puikiai drėgmę sugerianti medžiaga. Galime vardinti ir vardinti, tačiau aišku viena: šis audinys ant kūno jaučiasi labai komfortiškai, atrodo prabangiai bei teikia ypatingą švaros pojūtį, todėl idealiai tinka kiekvienam. Dėl šių priežasčių, lininiai drabužiai vasarą tiesiog nepakeičiami.

BET...

Pasitaiko, jog šiomis savybėmis džiaugiasi tik mūsų spinta, kadangi lino drabužis neatitinka išankstinių lūkesčių: sunku suderinti, atrodo susiglamžęs arba jau nebemadingas. Siekiant to išvengti, pravartu pasikliauti profesionalių kūrėjų patarimais ir ieškoti komfortą bei stilių kartu apjungiančių įvaizdžio sprendimų, kurie „išverstų iš klumpių“ net didžiausius šio audinio skeptikus. (Jei tokių būna.🤔)

Taip pat ne mažiau svarbu...

  • Nauju žvilgsniu pažvelgti į kostiumėlius

Kostiumėlis labai dažnai mums vis dar asocijuojasi su aptemptu midi ilgio sijonuku ir tokiu pat prigludusiu švarkeliu. Tačiau užtenka bent kartą vilkėti judesių nevaržančiu kostiumėliu ir šis požiūris pasikeičia per akimirką. Lygiai taip pat kinta ir mada: dabartinėje drabužių rinkoje sparčiai populiarėja jau kitokie – marškinukų / palaidinės ir tiesaus kirpimo arba platėjančių kelnių kostiumėliai, tinkantys vilkėti ir namų, ir netgi „ofisinėje“ aplinkoje.

Ypač svarbu tai, jog tokie komplektai dažniausiai ne tik labai universalūs (galite vilkėti laisvalaikiui ir ne tik, bei derinti atskirai prie kitų drabužių), bet ir pasiūti iš kūnui švelnaus, kokybiško audinio: lino, viskozės ar medvilnės. Mūsų kolekcijoje šio stiliaus kostiumėliai pagaminti iš 100% aukščiausios kokybės lino pluošto, kuris sukuria audinio prabangos įspūdį bei tobulai tinka vasaros sezonui.

Papildomai, ypatingą dėmesį skiriame spalvoms: šio natūralaus audinio grožį perteikia puošnios smėlio, bordo, mėlyna, chaki bei kitos, ne kasdien regimos spalvos. Dėl šių priežasčių, toks, ar panašaus stiliaus kostiumėlis tikrai nedūlės spintoje, o teiks galimybę atrodyti ir jaustis nepriekaištingai daugybę kartų.

Ne paslaptis ir tai, jog...

  • Viena kokybiška lino suknelė – daugiau jokių „Neturiu ką apsirengti“!

Šia tema lininis audinys ir vėl laimi. Galime turėti aibę puošnių sintetinių audinių suknelių, tačiau dažnu atveju jomis džiaugsimės labai trumpai. Dėl to, jog greit nusiskalbia, praranda formą ar papildomai kaitina karštomis dienomis. Be abejo, tokios suknutės gali būti puikiu savalaikiu pasirinkimu, tačiau ieškant ilgalaikės kokybės bei siekiant sutaupyti, žymiai praktiškesnis sprendimas – linas. Vėlgi, geriausia, kad gaminyje jo būtų 100%.

Kitas aspektas – spalvos ir modelio suderinamumas. Net paties geriausio audinio suknelė nepateisins lūkesčių, jeigu kuriant ją nebus atsižvelgta į vyraujančias stiliaus bei spalvų tendencijas. Kalbant apie tai, šiuo metu populiaru puoštis madingų žemės ir ryškesnių spalvų su raukiniais, bei stiliaus topų viršūnėse esančiomis „Baby Doll“ stiliaus suknelėmis. Kuriančios įspūdį, labai universalios ir žavinčios akivaizdžia kokybe – tikros vasaros TOP, be kurių pastaraisiais metais jau sunku įsivaizduoti šį gražųjį sezoną. Tad nieko keista, jog šie puikūs modeliai atkeliavo ir į mūsų siuvyklą bei šiuo metu puošia žaviąją lino kolekciją. Tik pažvelkite į jų grožį... ❤️

lietuviškos midi ilgio lininės suknelės

Galiausiai, kalbant apie liną ir stilių, neužmirškime ir vieno universaliausių patarimų: drąsiai puoškitės tuo, ką mėgstate būtent Jūs. Juk pati gražiausia Moteris – tai Moteris, „žydinti“ pasitikėjimu savimi ir vidine laisve.

Palikti komentarą

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Read more

Šventinis laikotarpis – komfortui ir džiaugsmui!

Šventinis laikotarpis – komfortui ir džiaugsmui!

Miestuose ir languose vis dažniau sužimba Kalėdinės lemputės, rytus pasitinkame lyg Narnijoje...🙂 Šis laikotarpis – kažkas nepaprasto!  Regis, viskas, ko reikia – šiluma, komfortas, jaukūs pašnekes...

Skaityti daugiau