Pereiti prie turinio

Krepšelis

Jūsų krepšelis yra tuščias

Straipsnis: Stilinga žiema su laisvalaikio treningais

Stilinga žiema su laisvalaikio treningais - cutmyfashion

Stilinga žiema su laisvalaikio treningais

Turbūt sutiksite, kad atvėsus orams norisi šiltos ir jaukios aprangos. Prigludę džinsai, suknelės, sijonai tampa tais drabužiais, kurie nesuteikia taip trokštamo komforto ir švelnumo. Tad ką apsirengti šaltuoju sezonu, kad nesušaltume, bet ir atrodytume gražiai? Stilingi laisvalaikio treningai – štai Jums atsakymas ir tobula išeitis, kai už lango spaudžia šaltukas.

Karantino top’as

Nuo karantino pradžios šis patogių kelnių ir džemperio derinys tapo dar labiau populiarus nei anksčiau. Be abejo, toks aprangos pasirinkimas puikiai pasiteisina daug laiko praleidžiant namuose, tačiau su stilingu laisvalaikio kostiumu drąsiai galima eiti ir į miestą. Iš devinto dešimtmečio ir dutūkstantųjų sugrįžtančios mados tendencijos įteisina tokių laisvalaikio treningų dėvėjimą įvairiausiomis aplinkybėmis, o turint fantazijos tikrai galima atrasti neįtikėtinų derinių. Nenutrintas, kokybiškai pasiūtas laisvalaikio kostiumas vis dažniau dėvimas tvarkant reikalus mieste, leidžiant laiką gamtoje, keliaujant. O įrodymų, kad laisvalaikio treningai gali atrodyti stilingai ir net puošniai, toli ieškoti nereikia – šį aprangos variantą vis dažniau matome užsienio įžymybių ir fašionistų socialiniuose tinkluose. Kaip sakoma – svarbiausia patogumas, tačiau su gražiais treningais tuo pačiu atrodysite madingai bei šiuolaikiškai.

Kokius treningus žiemai išsirinkti ir su kuo derinti?

Įvairiaspalviai cut my fashion laisvalaikio treningai nuošiol – dar kokybiškesnio audinio, puikiai tinkančio žvarbiems orams. Pašiltinta, švelni medžiaga maloniai liečiasi su oda, o tokios detalės, kaip kelnių paraukimas apačioje, kišenės ir gobtuvas užtikrina ne tik patogumą, bet ir nepakartojamą stilių.

Laisvė eksperimentams. Turint fantazijos ir mados pojūtį, geros kokybės moteriškus laisvalaikio treningus galima priderinti tiek prie klasikinių švarkų, tiek prie odinių ar šiuo metu labai madingų oversize stiliaus striukių. Šaltuoju sezonu laisvalaikio treningai puikiai tiks prie aulinukų, kerzinio stiliaus batų, o esant šiltesniems orams sportinį ansamblį puikiai papildys mėgstami kedai arba sneakers tipo batai ant platformos.

Oversize stilius. Verta paminėti, kad renkantis moteriškus treningus, reikėtų nebijoti dėvėti didesnį dydį nei įprastų drabužių. Oversize stilius atrodo moderniai, o su judesių nevaržančia apranga jausiesi sportiškai ir užtikrintai. Stilingi laisvalaikio treningai nepamaišys nė vienos moters gyvenime dar ir todėl, kad juos galima dėvėti tiek vienus, tiek atskiromis dalimis – tik džemperį ar kelnes. Laisvo silueto džemperį gali derinti prie siaurų džinsų ar tamprių.

Spalvos: nuo klasikinių, ryškių iki pastelinių. cut my fashion laisvalaikio kostiumų asortimentas turėtų pradžiuginti spalvų gausa: nuo tamsių, iki žavingų pastelinių spalvų bei klasikinės pilkos. Būtent pilka spalva yra viena iš „Pantone“ spalvų instituto paskelbtų 2021 metų spalvų. Ši spalva, simbolizuojanti stabilumą, harmoniją ir ramybę puikiai dera su sveiku požiūriu į komfortą, todėl pilkos spalvos laisvalaikio treningai – tobulas pasirinkimas ieškantiems paprastumo.

Pirmenybė – geram audiniui. Renkantis moteriškus treningus, svarbu atkreipti dėmesį į medžiagą. Medvilnės ir poliesterio kombinacija – patvarus ir lengvai prižiūrimas variantas. Būtent dėl kokybiško audinio cut my fashion moteriški laisvalaikio kostiumai pasižymi ilgaamžiškumu, mažiau blunka ir mažiau glamžosi. Juk perkant tokius drabužius visuomet norisi maksimalios kokybės ir minimalių pastangų prižiūrint rūbą.

cutmyfashion  PASAULIS

Mes tikime, kad  komforto mada išaugina pasitikėjimo savimi sparnus dar tik pradedančioms domėtis mada merginoms ir jau žinančioms, ko nori moterims. Neveltui sakoma, kad pats gražiausias moters papuošalas yra pasitikėjimas savimi.

Išlaisvink save iš nepatogių drabužių ir įkvėpk giliau mūsų kuriamos komforto mados. Komfortas, stilius ir aukščiausios klasės audinys – nėra tik skambūs žodžiai.

Tai cutmyfashion vertybės.

4 komentarų

Spalva blankesnè negu reklamoje :( Kadangi pirkau jau antrà sportinį kostiumà ,tai jau žinojau , kad reikia imti dviem dydžiais mažesnį

Audrone

Labai džiaugiuosi šiais treningais! Šilti, patogūs, puikiai nešiojasi! Mažoji dukrytė gimimo dienai prašė irgi tokios pat dovanos… Net vyras pastebėjo, kad visą žiemą šiltai gyvenu 😄 Reikės ir jį pradžiuginti vyrišku kostiumu. Ačiū Jums.

Indra

Labai džiaugiuosi šiais treningais! Šilti, patogūs, puikiai nešiojasi! Mažoji dukrytė gimimo dienai prašė irgi tokios pat dovanos… Net vyras pastebėjo, kad visą žiemą šiltai gyvenu 😄 Reikės ir jį pradžiuginti vyrišku kostiumu. Ačiū Jums.

Indra

Labai džiaugiuosi šiais treningais! Šilti, patogūs, puikiai nešiojasi! Mažoji dukrytė gimimo dienai prašė irgi tokios pat dovanos… Net vyras pastebėjo, kad visą žiemą šiltai gyvenu 😄 Reikės ir jį pradžiuginti vyrišku kostiumu. Ačiū Jums.

Indra

Palikti komentarą

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Read more

Laisvalaikio treningai – ne tik patogu, bet ir madinga - cutmyfashion

Laisvalaikio treningai – ne tik patogu, bet ir madinga

Dviejų dalių laisvalaikio treningai pelnytai grįžo į madą. Minkšta, švelni trikotažinė medžiaga ir neaptemptos sportinio stiliaus kelnės – daugeliui tai neatsiejama namų aprangos dalis. Tiesa, šiuo...

Skaityti daugiau
Vasara stilingu ir komfortišku ritmu - cutmyfashion

Vasara stilingu ir komfortišku ritmu

Daugiau nei metus laiko gyvendami karantine, jau spėjome priprasti ir netgi pamilti namų stilių, kurį lengvai ir greitai išsinešėme į gatvę. Minkšti, jaukūs treningai, megzti kostiumėliai, sportinė...

Skaityti daugiau