Pereiti prie turinio

Krepšelis

Jūsų krepšelis yra tuščias

Straipsnis: Vasara stilingu ir komfortišku ritmu

Vasara stilingu ir komfortišku ritmu - cutmyfashion

Vasara stilingu ir komfortišku ritmu

Daugiau nei metus laiko gyvendami karantine, jau spėjome priprasti ir netgi pamilti namų stilių, kurį lengvai ir greitai išsinešėme į gatvę. Minkšti, jaukūs treningai, megzti kostiumėliai, sportinės tamprės ir madingi, trimis dydžiais per dideli vaikino marškinėliai — ryte su mielu noru velkamės drabužius, kurie kažkada buvo skirti laisvalaikiui ir keliaujame su jais atlikinėti darbų, tvarkyti reikalų ir gyventi pilnu tempu.

O ką rengtis kai atšyla oras?

Taip paprastai ir be madingo streso antrame karantine pragyvenome rudenį, žiemą ir beveik pavasarį. O dabar, vasarai siunčiant pirmuosius karštus saulės spindulius, šiek tiek sutrikome — su kelnėmis per karšta, suknelei dar trūksta kelių laipsnių, o su džinsiniais šortais jau atrodo nebe taip patogu. Tokiam atvejui tobulas variantas yra komfortiškas vasarinis treningas — šortų ir džemperio derinys. Toks minkštas ir lengvas aprangos pasirinkimas puikiai tinka tiek dirbant namuose, tiek gamtoje, einant į miestą ar keliaujant po šalį. Su juo ne tik jausitės patogiai, bet ir atrodysite šiuolaikiškai.

Kokius treningus rinktis?

Treningai su šortais

Nauja CMF by Kamilė šortų ir džemperio treningų kolekcija, kurta bendradarbiaujant su Kamile Kanapeckaite — tai nauja stiliaus banga jūsų spintai ir atgaiva jums, nes, pagaliau nebereikės sukti galvos dėl per šiltos ar nepakankamai patogios aprangos. Ši kolekcija puikai perteikia stiliaus ir kokybės santykį, todėl galite pamiršti apie kompromisus vieno ar kito atžvilgiu.

Dizainas ir spalva

Oversized stiliaus džemperis ir įprasto dydžio šortai pagaminti iš jau pamėgto, švelnaus ir ilgaamžiško audinio, o džemperio rankogaliai ir apykaklė — iš tampraus trikotažo. Abi kostiumėlio dalys turi kišenes, kurios pravers norint su savimi į vasaros nuotykius pasiimti tik reikalingiausius daiktus. Nors džemperis jau yra didintas, nereikėtų vengti dėvėti ir didesnį dydį nei įprastai nešiojate tam, kad įvaizdis būtų dar laisvesnis ir nevaržytų judesių.

Kolekciją sudaro keturių spalvų laisvalaikio kostiumėliai — juodas mėgstančioms klasiką ir subtilią eleganciją, kreminis prijaučiančioms natūraliems gamtos atspalviams bei paprastumui, melsvas pasiilgusioms gaivos ir šviesaus, vasaros dangaus, bei ryškios ciklameno spalvos toms, kurios nori išsiskirti iš minios ir turi ambicijąužkariauti šią vasarą.

Jei sunku išsirinkti spalvą, rinkitės kelis skirtingus treningus, kad galėtumėte žaisti su spalvomis ir derinti vienos spalvos šortus su kitos spalvos džemperiu, taip susikurdamos daug skirtingųįvaizdžių.

Kaip derinti treningus vasarą?

Kadangi CMF by Kamilė treningai yra paprasti, universalūs, vienspalviai, juos galima derinti įvairiai, priklausomai nuo to, kokį stilių siekiate susikurti.

Norėdamos įnešti šiek tiek formalumo ar šventiškumo, derinkite treningą su klasikiniu švarku ar lietpalčiu, suvarstomais batais ar espadrilėmis ir patobulinkite įvaizdį ilgais arba apvaliais puošniais auskarais. Jei vis tik norite susikurti labiau kasdienišką ar sportinį ansamblį, derinkite treningą su bomberiu ar baikerio stiliaus striuke, lengvais kedais ar kerziniais batais. Nepersistenkite su aksesuarais — prie kasdienio stiliaus derinkite minimalistinius auskarus, vieną ar kelis žiedus, laikrodį arba smulkią apyrankę.

Gero nešiojimo!

Su meile, cutmyfashion komanda

 

Palikti komentarą

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Read more

Stilinga žiema su laisvalaikio treningais - cutmyfashion

Stilinga žiema su laisvalaikio treningais

Turbūt sutiksite, kad atvėsus orams norisi šiltos ir jaukios aprangos. Prigludę džinsai, suknelės, sijonai tampa tais drabužiais, kurie nesuteikia taip trokštamo komforto ir švelnumo. Tad ką apsire...

Skaityti daugiau
Vienas laisvalaikio komplektas visiems vasaros nuotykiams. - cutmyfashion

Vienas laisvalaikio komplektas visiems vasaros nuotykiams.

Vienas laisvalaikio komplektas visiems vasaros nuotykiams. Daug vasaros nuotykių — vienas laisvalaikio komplektas. Vasarai pagaliau atėjus ir į mūsų šalį, lepinamės šiltais orais, planuojame saulė...

Skaityti daugiau