Pereiti prie turinio

Krepšelis

Jūsų krepšelis yra tuščias

Straipsnis: Vasaros favoritas – stilingas kombinezonas

Vasaros favoritas – stilingas kombinezonas - cutmyfashion

Vasaros favoritas – stilingas kombinezonas

Vasara bėga greitai, o iš jos norime spėti pasiimti viską. Besimėgaujant šiltuoju sezonu drabužių dėvime vis mažiau, renkamės vis trumpesnius rūbus, tačiau jiems esame ne mažiau reiklios. Svarbu, kad rūbas puoštų ir atskleistų mūsų individualų grožį, tačiau būtų komfortiškas ir leistų odai kvėpuoti net karščiausią dieną.

Suprasdami, kad vasarą reikia lengvumo, patogių drabužių ir šlakelio elegancijos mes, cutmyfashion komanda, sukūrėme ypatingą drabužį. Tai lengvo audinio laisvalaikio kombinezonas, kuris akimirksniu taps tavuoju vasaros favoritu! Šis vientisas drabužėlis yra šiuolaikiška ir dar patogesnė trumpos vasarinės suknelės alternatyva. Tik su juo galėsi nevaržomai judėti, važinėtis dviračiu ir leistis į kitus vasaros nuotykius jausdamasi drąsiai ir stilingai!

Lininis kombinezonas – aktyvaus laisvalaikio čempionas

Angliškas šio drabužėlio pavadinimas  –  jumpsuit – idealiai atskleidžia šio drabužio esmę ir pagrindinį privalumą – tai kostiumėlis, į kurį įšoki, ir viskas! Vientisas drabužis sukuria nepakartojamo įvaizdžio pagrindą ir pats iš savęs atrodo nuostabiai, o jį pasirinkus nereikia sukti galvos dėl skirtingų drabužių dalių derinimo. Tad kombinezonas idealiai tiks mėgstančioms apsirengimui skirti ne daugiau kaip penkias minutes! O tai gali būti ypač aktualu, jei susiruošei į gamtą ar spontanišką išvyką dviračiu.

Miškus primenanti chaki – tai spalva, kuri savyje neša harmoniją ir ramybę. Šios užburiančios spalvos kombinezonas pasiūtas iš šimtaprocentinio lino audinio. Turbūt nereikia nė priminti, kad linas – tai amžinai madingas ir nepakeičiamas audinys, kuris nepraranda savo aktualumo nė vieną vasarą. Dėvint lininį kombinezoną nekaista oda, o jūs galite jaustis komfortiškai ir gaiviai užsiimdama bet kokia aktyvia veikla.

Kreminė spalva – paplūdimio romantikai

Šviesūs atspalviai – tai laikui nepavaldi vasaros klasika. Kreminė, vadinamoji nude spalva primena saulę, smėlį ir atostogas ir nuteikia svajingai. Kreminiai tonai derinami tarpusavyje arba su balta spalva sukuria prabangos ir elegancijos įspūdį, todėl nepraleisk progos pasijusti paplūdimio deive. Todėl mūsų šviesusis kombinezonas bus puikus aprangos pasirinkimas keliaujant prie jūros. Gaudyk gražiausius vasaros saulėlydžius dėvėdama stilingą ir patogų rūbą, kuriame viskas apgalvota iki smulkmenų, tačiau nėra nė vienos nereikalingos detalės. Šortukų ir palaidinės derinį primenantis kombinezonas puikiai prisitaiko prie kūno formų, neaptempia ir nespaudžia. Tačiau liemens srityje esanti guma subtiliai išryškina figūros privalumus bei suteikia rūbui dailią formą.

Žalia – drąsioms asmenybėms

Yra dienų, kai norisi harmoningai susilieti su gamta, bet kartais norisi tiesiog sužibėti! O vasara – idealus metas ryškioms ir galbūt dar neatrastoms spalvoms bei deriniams. Šiuo metu itin madinga sodri mėtų žalumo spalva traukia akį, nuteikia pozityviai ir tobulai atrodo prie įdegusio kūno. Pasipuošusi šios žavios spalvos kombinezonu ne tik neliksite nepastebėta, bet ir neabejotinai sulauksite komplimentų. Ryškus drabužis idealiai tiks ruošiantis į pasimatymą ar iškylą parke. O nuotraukose atrodysite tiesiog nepakartojamai! 

Juoda – spalvų karalienė

Juoda – klasikinė ir visiems be išimties puikiai tinkanti spalva. Joje slypi paslaptingumas ir elegancija, todėl ne veltui sakoma, kad tai amžinai madinga spalva, kuri, be to, sukuria ir liekninantį efektą. Juodas laisvalaikio kombinezonas  – visuomet stilingas ir „saugus“ pasirinkimas, kai nežinai, ką apsirengti. Papildomi šio stilingo drabužėlio akcentai – „V“ formos iškirptė, dailios sagutės viršutinėje dalyje bei madingos trijų ketvirčių rankovės. Šiuo drabužiu pasipuošk leisdama laiką miesto erdvėse, vasaros koncertuose ar kituose kultūros renginiuose. Prie elegantiško kombinezono dailiai atrodys per petį perjuosta maža rankinė, platforminės basutės ar lengvi sportiniai bateliai. Vėsų vakarą ar esant lietingam orui prie derinio tiks plonas paltas, stilingas džinsinis švarkelis ar odinė striukytė.

Jei patiko, mūsų gaminius rasite čia: https://cutmyfashion.lt/collections/kombinezonai

Ačiū, kad skaitėte. 

Palikti komentarą

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Read more

Vienas laisvalaikio komplektas visiems vasaros nuotykiams. - cutmyfashion

Vienas laisvalaikio komplektas visiems vasaros nuotykiams.

Vienas laisvalaikio komplektas visiems vasaros nuotykiams. Daug vasaros nuotykių — vienas laisvalaikio komplektas. Vasarai pagaliau atėjus ir į mūsų šalį, lepinamės šiltais orais, planuojame saulė...

Skaityti daugiau
Šventinis laikotarpis – komfortui ir džiaugsmui!

Šventinis laikotarpis – komfortui ir džiaugsmui!

Miestuose ir languose vis dažniau sužimba Kalėdinės lemputės, rytus pasitinkame lyg Narnijoje...🙂 Šis laikotarpis – kažkas nepaprasto!  Regis, viskas, ko reikia – šiluma, komfortas, jaukūs pašnekes...

Skaityti daugiau